T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
KASTAMONU / MERKEZ - Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu

Sayın Valimiz Meftun DALLI'dan Okulumuza Ziyaret

Sayın Valimiz Meftun DALLI Okulumuz Şehit Mehmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret etti.  Valimiz Meftun DALLI ’ya İl Milli eğitim Müdürümüz Hasan GÜMÜŞ, Şube Müdürlerimiz Mehmet Sait AYDIN, Halil İbrahim KARA eşlik etti.

          Ziyareti sırasında önce derslikleri ziyaret eden Sayın Valimiz, öğrencilerle sohbet ederek, derslerine iyi çalışmaları gerektiğini hatırlattı.  İnsanın kimlik inşasında eğitim kadar ahlakın da önemine değinen sayın valimiz, öğrencilere güzel ahlaklı olmalarını ve kendilerini iyi yetiştirmelerini tavsiye etti.

          Daha sonra okul idarecileri ve öğretmenleriyle bir araya gelen Sayın Valimiz, Meftun DALLI: İbn-i Haldun; “Coğrafya kaderdir” diyor. Anadolu da bizim kaderimizdir. İnsan doğduğu yere benzer denilir. Coğrafyalar ülkelerin ve insanların kaderini belirler. Üzerinde yaşadığımız topraklar bizi her zaman şekillendirdi. Ecdadımız Anadolu’da kadim bir medeniyet inşa etti. Bizler dün olduğu gibi bugün de Kur’an ve Sünnet çerçevesinde çocuklarımızı, sevgi, hoşgörü ve bilgiyle yoğurarak ahlaklı nesiller yetiştirmeliyiz. Çocuklarımız sizlere emanet. Bu necip milletin emanetini en iyi şekilde çağın gerektirdiği şekilde yetiştireceğinizden eminiz. Çünkü bu kutsal görevi de ancak siz değerli öğretmenler icra edecektir” dedi.

          Okul müdürümüz Mehmet Karadağ, Valimiz Meftun DALLI ve İl milli Eğitim Müdürü Hasan GÜMÜŞ'e teşekkür ederek, temennilerini emir telaki ettiklerini, öğrencilerimizi milletin emaneti olarak gördüklerini ve onları ecdadımıza layık bireyler olarak yetiştirmeye hep beraber gayret ettiklerini ifade etti.

          Sayın Valimizin Okul hatıra defterine dilek ve temennilerini yazması ve okul öğretmenleriyle beraber hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından beraberindekilerle birlikte okuldan ayrılan sayın valimize ve beraberindeki kıymetli misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

10-12-202310-12-202310-12-202310-12-202310-12-202310-12-202310-12-2023

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.12.2023 - Güncelleme: 10.12.2023 21:46 - Görüntülenme: 172
  Beğen | 1  kişi beğendi